Log in

St. Croix Yacht Club Sailors Win at Mid-Winter's

February 19, 2020 1:14 PM | Anonymous member

Congratulations to both JJ and Lucy Klempen who are just 2 points out of first place with 20 points at the 29’rs Mid-Winter’s East Regatta at the Miami Yacht Club.  Our other St. Croix boat, Milo Miller and Steve Hardee are in 8th place with 42 points.  A total of 24 boats competed.  Great job, St. Croix Sailors!


Comments

  • January 30, 2022 4:40 PM | isabella
    Мој бивши и ја смо раскинули пре годину и два месеца, а ја сам била у шестом месецу трудноће. Обоје се волимо и то је био шок за мене и заиста ми је сломило срце. Покушао сам да га позовем и обе линије су биле прекинуте. Покушао сам да дођем до њега на друштвеним мрежама, али ме је склонио са њих. Покушао сам да дођем до његових родитеља и они су ми рекли да је њихов син рекао да ме не воли и да не жели да ме види и да не знају шта није у реду. Плакала сам и плакала сваки дан јер сам га много волела. Док се нисам породила и беба није имала годину дана, нисам могла да вратим своју љубав. Опет сам био збуњен. Не знам шта да радим, а остала сам и без посла и немам новца да се бринем о беби. Била сам несрећна у животу па сам плакала сестри и рекла јој свој проблем и рекла да зна за моћну чаролију која је бачена др алаба која јој помаже када није могла да затрудни. Контактирала сам га путем е-поште и он је рекао да ће ми помоћи и рекао ми је да је жена ставила чини на мог мужа и рекла да ће ми помоћи да разбијем чини тако да ће ми се муж заувек вратити и да ће бити мој. За мене је било велико изненађење што се догодило све што је рекао. Муж ми се одмах вратио и рекао ми да му опростим. Хвала вам пуно овом моћном и искреном чаролију. Молим се да ће дуго живети и радити више од свог дивног дела. Ако имате проблем који вас мучи у животу, обратите се овом моћном играчу чаролија! Он ти може помоћи. Неће вас изневерити, можете га контактирати путем гмаил адресе: дралаба3000@гмаил.цом или преко његовог вибера/вхатсапп-а: +1(425) 477-2744
    Link  •  Reply
  • February 01, 2022 1:47 PM | JamesLal
    }
    Link  •  Reply

MISSION STATEMENT

The Club is formed for the express purpose of promoting interest and activity in the ownership, racing and cruising of yachts and small boats; of providing a meeting place for members whose common interest lies in ships and the sea; of augmenting the recreational facilities and visitor attractions of the island; of exchange and courtesies with other yacht clubs of the United States and Caribbean islands, and of extending to visiting yachtsmen the hospitality of St. Croix.

Call or Fax Us

Office: 340-773-9531

Fax:      888-344-8815


Address:

5100 Teague Bay

C'sted, St. Croix 00820

Powered by Wild Apricot Membership Software